конспекти плани для уроку німецької мови зразок

конспекти плани для уроку німецької мови зразок

НІМЕЦЬКА МОВА. Конспекти уроків. 3 клас. До підручника Паршикової О.О., Мельничук Г.М., Савченко Л.П. Посібник для вчителя. Тернопіль навчальна книга – Богдан.  Конспекти уроків, подані в посібнику, допоможуть учителю сформувати та розвинути в учнів навички аудіювання, говоріння, читання та письма; навчити школярів у ситуатив-но-комунікативних ситуаціях розповідати про пори року, місяці, погоду, про навчальні предмети у школі, про дім, кімнату; дізнатися ще більше нового й цікавого про професії, святкування днів народжень, німецькі свята, зовнішній вигляд та захоплення німецьких дітей; запам’ятовувати нові слова.

мовленнєві зразки за допомогою веселих ігор, пісень та римівок. Методичний посібник «Усі уроки німецької мови. 7 клас», побудо-ваний на основі чинної Програми з німецької мови як другої іноземної. Він є третім у серії та має чітку структуру. Згідно тематики ситуативного спілкування уроки розподілено на 7 блоків. В кінці кожного семестру виділено уроки для семестрового оцінювання.  Початок уроку містить мотиваційну частину, що допомагає залучити учнів до свідомої діяльності на уроці, та фонетичні вправи для тренування ви-мови, інтонації та фразового наголосу. Основна частина уроку передбачає перевірку домашнього завдання, подання та пояснення нового лексичного та граматичного матеріалу і різноманітні вправи для розвитку основних комунікативних умінь Сайт учителя німецької мови Роздольського закладу загальної середньої освіти І — ІІ ступенів Наталинської сільської ради Красноградського району Харківської області Гудкової Світлани Станіславівни. Головна Реєстрація Вхід RSS. Дівчинка серйозна до школи прийшла,»Вчителькою буду,»-прорекла.  Цікаво з учнями на уроці в ігри грати, малюнки з різних тем їм пред’являти. Майже рік директором була, та доля від посади відвела. Вже третій рік у школі Роздольській працюю, мовою німецькою тут учнів гартую. План уроку з німецької мови у 5 класі (ІІ іноземна мова перший рік вивчення)за підручником. Сотнікова. Мета уроку активізувати лексичний матеріал уроку. Удосконалити комунікативні навички учнів.  Всі предмети Алгебра Біологія Географія Геометрія Екологія Економіка Зарубіжна література Іноземна мова Інформатика Інший Історія Літературне читання Логопедія Математика Музика Навчання грамоти ОБЖ Образотворче мистецтво Основи здоров’я Правознавство Природознавство Психологія Релігієзнавство Трудове навчання Українська література Українська мова Фізика Фізична культура Хімія Художня культура Я у світі. План-конспект уроку з німецької мови. Опубліковано: annetkakinal Чт, 2014-09-11 00:26. Розробки уроків. Відеоматеріали. 0. План-конспект уроку німецької мови для 7 класу (3 рік навчання другої іноземної мови) за підручником.

Сотникова «H@llo Freunde». Автор: Киналь Анна Юріївна. sport.rar — 1.22 MБ. Предмети: Німецька мова. Класи: 7 клас. Нижче Ви можете скопіювати URL-адресу цієї сторінки: або посилання для вставки у веб-документи (на сторінки сайтів) План-конспект уроку з німецької мови у 6 класі. Тема: Was essen wir heute? Цілі уроку: Практична: вивчити нові лексичні одиниці до теми „Їжа та напої“, активізувати їх на понадфразовому рівні; навчити учнів висловлюватись стосовно улюбленої їжі. Освітня: ознайомити учнів із звичками харчування у Німеччині. Розвиваюча: розвивати навички читання, аудіювання, говоріння, письма, пам’ять та увагу учнів. Виховна: виховувати цікавість до вивчення німецької мови та культуру харчування учнів. Хід уроку. І. Початок уроку. 1.Організаційний момент. Guten Tag Kinder! Ich bin sehr froh euch zu sehen. W Головна » Матеріал для завантаження » Розробки Уроків » Англійська Мова. Розробка уроку з німецької мови у 4 класі по формуванню граматичних навичок за темою «Місце проживання. Транспортні засоби». 09.07.2014, 11:47.  4 (стор. 57), учні дають відповіді на запитання. Учитель показує зразок відповіді, наприклад: Scт. Gibt es viele Autos in deiner Stadt? Варіанти відповідей: Scht: Ja, in meiner Stadt gibt es viele Autos, auch Busse, Straßenbahnen. Методичні асоціації учителів. Методичні розробки.  У цьому значенні готові зразки діалогічної мови служать їм визначеною опорою. Вони служать їм також опорою для композиційного оформлення і вибору засобів вираження думки, почуттів.

Саметому необхідно поєднувати обидва зазначені шляхи,використовувати їх у тісному взаємозв’язку.  2.1.

Вправи для формування навичок діалогічного мовлення на уроках німецької мови в умовах сучасної школи. Вправи для навчання діалогічного мовлення шляхом «знизу». Тема «Привітання». Тварини План-конспект уроку З клас Meтa. Практична: систематизувати знання, уміння та навички учнів з теми «Тварини». Навчальна: узагальнити лексичний ма¬теріал з теми; тренувати у читанні та пере¬кладі. Розвивальна: розвивати пам’ять, увагу, мислення, навички усного мовлення. Виховна: виховувати в учнів любов до тварин. Тип уроку: урок узагальнення вивченого, закріплення матеріалу з теми.  Чи пам’ятаєте ви, про що ми говорили на попередньому уроці? Sch: Про тварин. L: А як звучить слово «тварини» німецькою мовою? Sch: «Die Tiere». L: Молодці. Плани-конспекти уроків» Плани-конспекти уроків. Рідна мова. 6 клас. Плани-конспекти уроків. Опубліковано admin Суб, 01/24/ — Урок 1. Вступ. Урок Правопис іменників першої та другої відмін у кличному відмінку. Урок Відмінювання іменників ІІІ і ІV відмін. Узагальнення і систематизація вивченого про частини мови, їх правопис і використання у мовленні вгору Урок 1. Краса й багатство української мови ›. Пошукова форма. Мій конспект Плани уроків. Детская литература. Книги сказки для детей.

Методичний посібник пропонує конспекти уроків для го класу відповідно до нової прогр Малай, Наталія Bekannte deutsche Dichter [Текст] : інтегрований урок з німецької мови та музики : німецька мова як друга іноземна : 10 клас : [відомі німецькі поети] Наталія Малай // Deutsch. Шкільний світ. – 2013.

– № 7.

–. 22–24.  Морозова, Вікторія Erholung im Mai [Текст] : план-конспект уроку : німецька мова як друга іноземна : 6-й клас Вікторія Морозова // Deutsch. – 2014. – № 17–9. План роботи. Наше опитування. Оцініть мій сайт.  Головна » Статті » Мої статті. Конспект уроку з німецької мови: «Школа. Шкільне приладдя. Букви Ss, ß, Ll».  Мета: Навчити учнів вживати нову лексику: der Kuli, der Spitzer, das Lineal, der Bleistift, der Radiergummi у відомих мовних зразках. Навчити писати букви Ss, ß, Ll. Розвивати навички та вміння усного мовлення, формувати навички читання та письма.  Сьогодні ми розкажемо Frau Grammatik, які слова до теми «Школа» ми вже знаємо, як вміємо знайомитись німецькою мовою, які букви вміємо читати та писати. І звичайно ж, разом із нею вивчимо нові слова до теми «Шкільне приладдя» а також нові букви німецького алфавіту. Сайт учителя німецької мови Роздольського закладу загальної середньої освіти І — ІІ ступенів Наталинської сільської ради Красноградського району Харківської області Гудкової Світлани Станіславівни. Автор: Яковлєва Олександра Олександрівна, вчитель німецької мови МАОУ ЗОШ №4 р. Мала Вішера Новгородської області Даний конспект уроку німецької мови призначений для учнів 9 класів загальноосвітніх шкіл.

Урок розроблений з актуальної теми: «Засоби масової інформації», так як на зміну старому читання книг приходить читання електронних книг, використання в роботі комп’ютера і т.д План –конспект уроку німецької мови 7 клас. Тема уроку : Магазин. Мета: Навчальна : ознайомити з новими лексичними одиницями та мовними зразками; повторити відмінювання прикметників; тренувати в усному мовленні за темою. Розвивальна : розвивати навички усного мовлення, фонетичний слух, пам’ять, мислення, увагу. Обладнання: дошка,підручник,зошити.

Тип уроку: комбінований. ХІД УРОКУ. 1. 1.Привітання з класом. Підготовка учнів до сприйняття іншомовного мовлення. L.Guten Tag! Ich bin froh euch gesund und munter zu sehen. Wie geht es euch? Was gibt’s Neues? Was macht die Schule? Wer Виховна: виховувати інтерес до німецької мови, позитивне ставлення до навчання.

Обладнання: підручник, зошит, магнітофон, картки з завданнями.

Хід уроку І Привітання L.: Guten Tag, Kinder! Das Thema unserer Stunde heisst «Schulfächer».  розклад уроків мій улюблений предмет урок знаходити, вважати. історія образотворче мистецтво трудове навчання українська мова література хімія. Physik Biologie Erdkunde prima.

per toll langweilig doof schwer uninteressant. конспект уроку з використанням проектної роботи з німецької мови на тему «Німеччина — країна та люди». Мета: розширити словниковий запас учнів по темі; закріпити уміння вживати нову лексику під час бесіди та коротких повідомлень до теми; розширювати знання учнів про Німеччину; вдосконалювати навички читання тексту з повним розумінням змісту та вміння орієнтуватися в отриманій інформації; формувати внутрішню мотивацію навчальної діяльності, розвивати навички усного мовлення; повторити відмінювання географічних назв в німецькій мові; виховувати повагу до культури носіїв мови, виховуват Работа по теме: ПЛАН-КОНСПЕКТ УРОКУ НІМЕЦЬКОЇ МОВИ. Глава: Розгорнутий план-конспект уроку з німецької мови.

ВУЗ: ГИИЯ ДГПУ.  + + Тема уроку: Menschliche Beziehungen. + + Практичні задачі: + Організація ознайомлення з новою лексикою до теми «Living space» та усного тренування у вживанні цього лексичного матеріалу. Виховувати культуру спілкування, прищеплювати інтерес до вивчення німецької мови, любов до рідної школи, бережливе ставлення до звичаїв та традицій своєї школи. Методи і прийоми: вправи, фронтальне опитування, колективна робота, робота в зошиті, біля дошки, самостійна робота, робота в парі. Обладнання: граматична таблиця, картки для самостійної роботи, картки для роботи в парі, сюжетні малюнки. Тип уроку: урок формування навичок та умінь. 2.

Панчошенко, Раїса In der Deutschstunde [Текст] = [Урок німецької мови] : план-конспект уроку : 6 клас Раїса Панчошенко // Deutsch. – 201– № 9. 10-14.  Риндєєва, Наталія Ich und meine Freunde [Текст] = [Я та мої друзі] : план-конспект уроку : 6 клас : німецька мова як друга іноземна Наталія Риндєєва // Deutsch.

– 201– № 4Дидактичні задачі уроку: Навчальні: ввести нову лексику з теми; тренувати у вживанні нової лексики, аудіюванні, усному (діалогічному і монологічному) мовленні,читанні,письмі. Розвивальні : розвивати навички аудіювання,читання,усного мовлення,письма;увагу,пам’ять, логічне мислення; розширювати кругозір учнів. Виховні :виховувати в учнів любов до школи,бережливе ставлення до шкільних речей, інтерес до вивчення німецької мови.

Очікувані результати для учнів : 1.До кінця уроку учні повинні запам’ятати вимову нових слів у контексті теми :»Це моя школа.

Шкільні речі.» Вміти вживати н Обладнання уроку: підручник, картки із лексикою до теми » Шкільне життя»,таблиці, роздатковий матеріал. Категории: Linguistics\\Foreign.  учнів Виховна: Виховувати самостійність, зацікавленість у вивченні іноземної мови. почуття ввічливості. Обладнання уроку: підручник, картки із лексикою до теми » Шкільне життя»,таб лиці, роздатковий матеріал. Схематичний план уроку.

I. Організаційний момент.2 хв. Плани-конспекти уроків ІІ семестр 22.doc Microsoft Word документ 782.0 KB Скачать Глазова О. 9 клас. Плани-конспекти уроків І семестр 11.doc Microsoft Word документ 1.1 MB Скачать Глазова О. Плани-конспекти уроків ІІ семестр 12.doc Microsoft Word документ 809.0 KB Скачать Глазова О.

10 клас.  Усі уроки української мови 7 клас.pdf Adobe Acrobat документ 3.3 MB Скачать Усі уроки української мови в 8 класі Усі уроки української мови 8 клас.pdf Adobe Acrobat документ 8.0 MB Скачать Усі уроки української мови в 9 класі Усі уроки української мови 9 клас.pdf Adobe Acrobat документ 2.2 MB Скачать Усі уроки української мови в 10 класі. usi-uroki-ukrainska-mova-10-klas-akadem. Плани-конспекти уроків І семестр. 21.doc. Microsoft Word Document 1.2 MB.  Глазова О. 8 клас. Плани-конспекти уроків ІІ семестр. 22.doc. Microsoft Word Document 782.0 KB. Німецька мова 6 клас — продовження знайомства з орфографією, лексикою та синтаксисом німецької мови. Протягом інтерактивного навчання діти здобудуть нові знання та вміння з письма, аудіювання, говоріння та читання німецькою мовою. Всі опубліковані матеріали містять безліч навчальної інформації, цікавої і корисної при вивченні даної дисципліни. Гіпермаркет Знань>>Німецька мова. Календарно-тематичне планування уроків Німецька мова 1.Тема: Я, моя сім’я і друзі. 2.Родинне дерево. Результаты поиска по запросу Німецька мова. Конспект, плани уроків, робочі зошити, газети среди объявлений по всей Украине.

Удобный сервис поиска объявлений о покупке, продаже книг и журналов в Украине. nmj.  Німецька мова. Конспект, плани уроків, робочі зошити, газети Хобби, отдых и спорт Книги журналы 200 грн. Мелитополь 200 грн.: Для вчителя німецької мови або студента! Детали 21.07|11:1Рідна мова 6 клас плани-конспекти уроків. І семестр. Передмова.

ВСТУП. Урок № Тема: Краса і багатство української мови. Повторення та узагальнення вивченого.

Урок № Тема: Словосполучення і речення.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

сборник задач по физике 11 класс божинова

шпоры па беларускай мове прафесійнай лексіцы для студэнтаў

літаратура эпохі сярэднявечча